Over wijn valt veel te vertellen. Heel veel. Soorten druiven, ondergrond en hun classificatie, klimaat, toevoegingen… Wijn is een drank die onstaat door het vergisten van het sap van druiven.

Maar wijn moet vooral lekker zijn!! En dat kan voor de een wijn zijn van een soepele merlot, voor de ander een meer complexe wijn zijn van verschillende druivensoorten.

We hebben een mooi palet aan verschillende wijnen opgebouwd in onze winkel. We geven graag advies. Denk aan kwalitatief uitstekende -en zeer betaalbare- wijnen van onze topper Chateau de Cheman. Een Nederlandse wijnboer in het Loiregebied.

Behalve rode, witte en rosé-wijn produceren ze ook een mooie Crémant (wit en rosé). Bubbels dus. Uitzonderlijk goed en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor bij het dessert is de ‘Elsemieke’ aan te bevelen: een mooie zoete dessertwijn gemaakt van …. druiven.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor port, madeira, marsala en sherry.

Een greep uit ons aanbod

Ventisquero Chili ( ambassadeur )- Andeluna Argentinië- Chateau de Cheman-Tariquet-Chateau Barreyres-Chateau Ferrande-Mouton Cadet-Doppio-Bolla-Fabiano-Da Vinci-Eight Sense-Borgono-Raiza-Faustino-Dolphin-Viljoensdrift-Geniet-Red Tree, Stoneburn-Ngarkondi,Mooiplaas, Alvi’s Drift, Bodega Iniensta, Château Bellingard, Hillinger.

En champagnes van Mumm-Veuve Clicquot-Moet&Chandon-Bollinger-Taittinger-Rapenau